Locul de Start

Startul competitiei este la Casa Comana.
By Car: Locul este usor de nimerit. Va recomandam drumul pe care mergem noi: Din Bucuresti iesiti pe DN5 spre Giurgiu. Dupa ce iesiti din comuna 1 Decembrie, treceti podul peste raul Arges si, la primul sens giratoriu de la iesirea din Bucuresti, faceti stanga. Mergeti drept inainte 10 km si, in comuna Gradistea, aveti indicator pentru Casa Comana la dreapta. Apoi, cu cativa km inainte de Manastirea Comana, veti intalni a treia intersectie la o troita, unde faceti stanga. Ultima intersectie este in centrul satului Comana, unde faceti dreapta. Casa Comana este la iesirea din sat si intrarea in Padure, ultima casa pe dreapta.

By Bike: Nu e indicat sa veniti pe bicicleta daca vreti concurati la Maraton sau Semimaraton. Daca doriti sa folositi totusi acest mijloc, va recomandam sa mergeti pe drumul de pe malul stang al Argesului. Distanta de la iesirea din Bucuresti pana la Casa Comana este de 30 km.
Iata si o harta bikemap.net cu traseul pana la locul de start.

By Bus: Puteti ajunge cu microbuzul sau autobuzul din zona Eroii Revoluţiei  (Pieptănari) sau de la capătul tramvaiului 25 sau al autobuzului 102 (zona CFR Progres – atenţie, nu este gară! ).  Un bilet costă 8 RON şi drumul până la Comana face în jur de 45 de minute. Programul curselor le găsiţi aici: http://www.c-i.ro/bucuresti-comana/

Daca vreti sa concurati si nu aveti cu ce veni, intrati aici si lasati un mesaj.