Competitii pentru Copii

maraton1Timp de 20 de ani, Asociatia Tabere cu Suflet, impreuna cu TeamXpert Sports Events, a organizat peste 300 de evenimente sportive multidisciplinare, adresate preponderent adultilor, competitii care au strans la start mii de participanti! Printre ele se numara si Maratonul Tabere cu Suflet🙂
A venit timpul sa ne indreptam atentia spre noile generatii, pe emotia si energia evenimentelor pentru copii, care fac parte si constituie esenta Tabere cu Suflet!


Seria competitiilor au inceput in 1998, cand a avut loc prima editie a Cupei Malinului – „prima si cea mai longeviva competitie de schi si snowboard Freeride din Romania”! Au urmat apoi o multime de concursuri de mountainbike, alergare si nu numai, in total peste 50 de competitii la 10 discipline diferite. Printre ele se numara Maratonul Tabere cu Suflet si Duatlonul Tabere cu Suflet, doua competitii pentru adulti si copii care au strans cate 6 editii, mai intai la Comana si mai apoi de la Azuga!

La inceput, competitiile erau dedicate exclusiv adultilor, apoi, in 2012 a aparut Cupa Tabere cu Suflet 0 competitie dedicate in primul rand copiilor. Cum bucuria izvorata din lucrul cu cei mici a fost enorma, am simtit nevoia sa ne concentram din ce in ce mai mult pe aceste competiti:)

Incepand de anul acesta am decis sa renuntam la concursurile mari, adresate preponderent adultilor, pentru a ne putea concentra pe concursurile din taberele de copii. Concursurile vor ramane in continuare gratuite, toate costurile fiind acoperite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii. Pentru inscrieri va fi creata o noua platforma, cea de pe TeamXpert Sports Events urmand sa fie inchisa. Mai multe detalii

Foto: Bogdan Popa

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2018, TabereCuSuflet. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.