Maraton Tabere cu Suflet 2017

Cupa.TabereCuSuflet.0343Duminica, 28 mai, va asteptam la Azuga, la startul Maratonului Tabere cu Suflet – editia a VI-a!
Se va concura la Cros
, Semimaraton si Maraton, iar copiii vor avea crosul lor de 1 km. In plus, fata de anii trecuti, se va putea concura la Duatlon si la o cursa inedita, pe echipe.

Ca de obicei, concurentii se pot inscrie la probele de Cros (10 km), Semimaraton (21.1 km) si Maraton (42.2 km). Copiii vor avea si ei un cros de 1 km. In plus, fata de anii trecuti, se va putea concura la Duatlon si la o cursa inedita, pe echipe.

Startul, sosirea si premierea vor avea loc in acelasi loc, la baza partiei Cazacu. Mai multe detalii despre trasee gasiti aici
Informatii despre taxa gasiti aici, iar Inscrierile se pot face aici

La final de articol, un cuvant si pentru Azuga! Este pentru al doilea an cand Maratonul Tabere cu Suflet se desfasoara in aceasta localitate frumoasa:) Aici am gasit multa bunavointa si am simtit ca lumea isi doreste cu adevarat ca acest concurs sa continue la Azuga! Va multumim!

Foto: Tabere cu Suflet 

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2017, Azuga, Duatlon, Maraton, TabereCuSuflet, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.