O cursa echilibrata cu Zuzu Bifidus

Logo Zuzuz Bifidus editabilZuzu Bifidus iaurt de baut ne va racori la Competitiile Verii – Maraton Tabere cu Suflet si Cupa Tabere cu Suflet MTB – de la Azuga:)

Zuzu Bifidus, gama de iaurturi cu culturi lactice vii, aduce in aceasta vara doua sortimente noi, racoritoare si foarte hranitoare: Cereale si Portocale cu piersici. Despre ele si alte sortimente Bifidus, Zuzu spune mai multe in platforma „Obiceiuri sanatoase pentru echilibrul tau zilnic”.

Exista numerosi factori care pot afecta flora de protectie a organismului, iar in caz particular, dezechilibrul alimentar poate duce la probleme de sanatate. Pentru consumatorii atenti dar si mai putin atenti la ceea ce mananca, pentru cei care au grija de familie si constientizeaza nevoia de echilibru, Zuzu a lansat, in vara anului trecut, iaurturile de baut Zuzu Bifidus cu culturi lactice vii, care contribuie la echilibrul sistemului digestiv.

Zuzu Bifidus a pregatit ceva special si pentru vara aceasta. Zuzu Bifidus iaurt de baut cu portocale si piersici, o combinatie unica pe piata, este un iaurt racoritor care aduce gustul plin al verilor aromate. Zuzu Bifidus iaurt de baut cu cereale este o sursa hranitoare de fibre din tarate de secara, ovaz si grau.

Campania de comunicare pentru lansarea celor doua produse noi va debuta la mijlocul lunii iunie cu un spot TV, activari in-store, online si BTL. Campania vine cu un premiu numai potrivit pentru o vara fierbinte – o excursie la Barcelona! Consumatorii sunt invitati sa acceseze website-ul www.zuzubifidus.ro, sa-si testeze echilibrul cu aplicatia de pe site, iar daca reusesc sa puna elementele in echilibru vor fi automat inscrisi in tombola pantru un city break la Barcelona. Perioada concursului este 16.06 – 17.08.2016, iar participarea la concurs nu este conditionata de achizita de produse.

Lasa-l pe Zuzu sa-ti ofere placerea de a incerca noile iaurturi de baut cu Cereale sau Portocale si piersici impreuna cu sansa de a castiga o vacanta in frumoasa Barcelona!

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2016, Maraton, TabereCuSuflet și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.