Puncte pentru Invingatori

TabereuSuflet.008Maratonul Tabere cu Suflet este o competitie de nivel EliteRide, iar rezultatele conteaza in clasamentul Trofeului TeamXpert Sports Events. Astfel, Invingatorii Maratonului primesc 140 de puncte, cei de la Semimaraton, 120 de puncte, iar cei de la Cros, 100 de puncte. Copiii vor primi si ei cate 80 de puncte, iar rezultatele lor vor conta in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet. Participarea la mai multe discipline aduce cu sine bonusuri suplimentare:)

TeamXpert Sports Events este o serie de evenimente multidisciplinare, organizate de TeamXpert si Asociatia Tabere cu Suflet, la mai multe discipline sportive. Trofeul TeamXpert Sports Events a fost creat pentru a stimula competitia si pentru a promova o experienta multidisciplinara in randul participantilor.

Maratonul Tabere cu Suflet este o competitie de dificultate mare, datorita lungimii traseului principal. Participantii primesc puncte in clasamentul Trofeului functie de locul obtinut. Astfel, castigatorii de la categoria Maraton primesc 140 de puncte, cei de la Semimaraton, 120 de puncte, iar cei de la Cros 100 de Puncte. Iata Regulamentul si Graficul Punctelor.
Copiii primesc si ei cate 80 de puncte, iar rezultatele lor conteaza in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet.

Foto: Ramona Elena Preotu

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2015, Maraton, TabereCuSuflet. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.