Fara Taxa

TeamXpert0019Prin programul FARA TAXA, nu mai putin de 5 persoane au beneficiat de gratuitate la Maratonul Tabere cu Suflet 2014! 

Prin programul FARA TAXA am ajutat 4 copii si 1 adult sa participe gratuit la aceasta editie.

In primul rand domnul Ovidiu Scutelnicu (foto), care ne-a rugat sa participe la proba de maraton fara sa plateasca taxa, deoarece are probleme cu tatal sau care este bolnav. I-am explicat ca, datorita numarului mic de concurenti, taxa nu acopera cheltuielile, insa ne-a spus ca nu isi permite sa acopere nici macar o parte din taxa.

Apoi Cecilia Popa, o fetita din Comana care iubeste sportul. Pentru ca isi dorea sa participe la Maratonul Tabere cu Suflet desi nu avea banii pentru taxa de participare, i-am oferit aceasta posibilitate.

Nu in ultimul rand, impreuna cu partenerul nostru Sportek, am decis sa acordam 3 locuri FARA TAXA dlui Adrian Stoica, care traverseaza o perioada mai putin fasta din punct de vedere financiar. De aceste locuri au beneficiat copiii sai: David, de 6 ani, Robert de 8 ani, si Diana de 11 ani.

FARA TAXA este un program al Asociatiei Nonprofit Tabere cu Suflet pentru o Lume mai buna. Prin Programul FARA TAXA, persoanele cu venituri reduse si cele cu handicap pot beneficia de gratuitate la inscrierea la diverse competitii. Programul se adreseaza atat copiilor cat si adultilor. Iata cine a beneficiat de acest program.

Vezi de ce publicam aceste Informatii

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2014, Maraton, TabereCuSuflet și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.