Sume pentru proiecte WeCare

WeCareSumele obtinute din taxele de participare la Maratonul Tabere cu Suflet vor fi donate pentru proiecte We Care. De aceste proiecte vor beneficia mii de copii.
Nu este prima oara cand se utilizeaza banii de la concurs pentru proiecte sociale, insa, pana acum, nu s-a mai advertizat acest lucru. 

Asociatia Tabere cu Suflet a dezvoltat mai multe Proiecte WeCare avand ca obiectiv dezvoltarea normala a copiilor. L-am rugat pe Radu Savin, unul din initiatorii proiectelor, sa ne spuna mai multe:

„Am creat mai multe programe prin care vrem sa daruim Zambete copiilor, impreuna cu sansa unei Lumi mai bune. Sunt 7 proiecte in lucru.
Primul este Zambet pentru toti copiii, un program de Responsabilitate Sociala, inceput in urma cu 4 ani. Scopul proiectului este promovarea unei Lumi mai bune, oferind copiilor un Zambet, impreuna cu sansa unei evolutii fizice, intelectuale si emotionale normale. Prin acest proiect copiii au acces Gratuit la Programele Tabere cu Suflet, tabere si activitati de weekend cu diferite profile.
Apoi este Sport pentru toti copiii, un program ce isi propune dezvoltarea sanatoasa, mentala si fizica, a copiilor. Programul pune accent pe sporturile in natura si pe dezvoltarea competitivitatii, copiii fiind incurajati sa participe la activitati sportive si sa concureze la diferite competitii functie de nivelul lor de dezvoltare.
Un alt proiect este Jucarii pentru toti copiii, un program social, prin care Asociatia Tabere cu Suflet distribuie Jucarii pentru copii cu varste intre 3 si 10 ani. Beneficiarii programului sunt copii din centrelor sociale sau copiii ai caror parinti au venituri reduse si solicita primirea acestui ajutor.
Apoi este Ajutor pentru o Lume mai buna. Primim saptamanal o multime de cereri de ajutor. La toate raspundem si pe multi ii ajutam cu ce putem, inclusiv sume de bani. Daca nu putem sa o facem insa, macar publicam cererile, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor. Doamne ajuta!
Apoi mai este programul FARA TAXA, care se adreseaza atat copiilor cat si adultilor. Prin Programul FARA TAXA, persoanele cu venituri reduse si cele cu handicap pot beneficia de gratuitate la inscrierea la diverse competitii sportive.
Garantie 100% este un program prin care cei nemultumiti de serviciile primite primesc inapoi suma platita. Programul se refera la toate activitatile Asociatiei, tabere, iesiri de weekend sau competitii.
In sfarsit, Parteneriat ProBono este un proiect prin care dorim sa transmitem firmelor un mesaj despre o Lume mai Buna. Cu sprijinul sponsorului TeamXpert, oferim ajutor Partenerilor care traverseaza perioade mai dificile.
Ne mandrim cu faptul ca, incepand din 2010 cand au fost initiate programele WeCare, nu mai putin de 3300 de copii au beneficiat intr-un fel sau altul de aceste proiecte.

Nu este prima oara cand se folosesc bani din taxele de concurs pentru acest proiect, insa, pana acum, nu am advertizat acest lucru. De exemplu, la prima editie a Maratonului Tabere cu Suflet, s-a donat suprataxa de 30 Ron pentru numere personalizate. In total s-au strans 300 Ron de la 10 participanti.

La a doua editie am renuntat sa ‘ne mai laudam’ cu destinatia banilor. In general nu obisnuim sa cerem public fonduri pentru proiectele noastre. De cand am vazut Filantropica preferam sa evitam ‘Povestile de atras fonduri’ si sa ne concentram pe munca noastra.

Mai multe detalii despre aceste proiecte gasiti aici:

Proiecte WeCare

Zambet pentru toti Copiii

Sport pentru toti Copiii

Jucarii pentru Copii

Ajutor pentru o Lume mai buna

Fara Taxa

Garantie 100%

Parteneriat Probono

Despre Radu

http://radusavin.ro
Acest articol a fost publicat în 2014, Maraton, TabereCuSuflet și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.